Algemene voorwaarden

Identiteit van de webshopeigenaar en van de verkoper:

De webshop https://2impress.be/ is eigendom en valt onder de verantwoordelijkheid van:

Melanie Dutry

 

Melanie Dutry
Pollepelstraat 2
8940 Geluwe
+32 474 32 05 96

melanie@2impress.be
BTW BE0880425844

Gelieve deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voor u een product bestelt op deze website. Bij het bestellen van producten op deze website, verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

1. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen de klant en 2impress op alle handelingen ter uitvoering daarvan. 2impress heeft ten alle tijde het recht deze voorwaarden en de inhoud van de website https://2impress.be/ te wijzigen. Indien één of meerdere bepalingen van deze voorwaarden nietig zouden zijn, blijven de overige bepalingen onverminderd van toepassing.

2. Contact

Per telefoon: +32 474 32 05 96

Per mail: melanie@2impress.be

3. De overeenkomst

Door het plaatsen van de bestelling aanvaardt de klant deze voorwaarden.

Met de plaatsing van een bestelling en de betaling van een product gaat de klant een definitieve koopovereenkomst aan met 2impress. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op de site beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt. Tijdens het bestelproces dient u deze voorwaarden ook te accepteren.

4. Producten, prijzen en tarieven

Alle producten die door 2impress aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven. De aanbiedingen en de prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. 2impress kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten die in zijn aanbiedingen voorkomen.

5. Betaling en betalingswijze

De koper is ertoe gehouden het bedrag te betalen zoals vermeld op de afrekening of factuur.  Betalen kan via overschrijving op onze rekening met de aangeboden betaalmethodes bij checkout.

6. Verzend en leveringsbeleid

Direct na bevestiging van uw aankoop van een product uit de webshop wordt de bestelling behandelt. Een confirmatie wordt ook naar uw ingevulde emailadres verstuurd. De gemidddelde leveringstijd is 10 dagen. Dit is meestal sneller, maar is met de nodige reserve berekend.

De verzendmethode in België verloopt via BPost. Voor Nederland is dit PostNL.

Retourneren is enkel mogelijk bij niet-gepersonaliseerde producten.

7. Annuleringsbeleid

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geannuleerd worden. Bij een niet-gepersonaliseerd contacteer je me zo snel mogelijk via

melanie@2impress.be 

of

+32 474 32 05 96

 

8. Gegevens van de klant

Zie ons privacybeleid.

Winkelwagen